התרופה החדשה cariprazine ריאגילה .................

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

15/02/2021 | 19:57 | מאת: יעקב

מה ידוע על התרופה cariprazine ? במה היא מטפלת ? מהו מנגנון הפעולה שלה ? האם יותר יעילה משאר התרופות באותה קבוצה לטיפול בתסמינים שליליים של סכיזופרניה ? האם יותר יעילה מאינווגה ? מהו מינון התרופה cariprazine האקוולנטי למינון 6-9 מ"ג אינווגה ? האם יש לcariprazine תופעות לוואי יותר קשות משאר התרופות ? מהו מחיר ריאגילה cariprazine בארץ , חפיסה של 30 כדורים?

https://www.uptodate.com/contents/cariprazine-drug-information?search=cariprazine&source=panel_search_result&selectedTitle=1~10&usage_type=panel&kp_tab=drug_general&display_rank=1

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי