אלטרולט כדור לכאבי ראש

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

01/02/2021 | 14:56 | מאת: אסי

שלום רב אני סובלת מכאבי ראש בשלושה חודשים האחרונים אני עם סכרת והרופא נתנה לי כדור אלטרולט 10 מיליגרם הייתי מעוניינת לקחת 5 מיליגרם האם ניתן לחצות את הכדור אני מאוד חוששת מתופעות לוואי האם זה בסדר להתחיל 5 מיליגרם לאט לעבור לעשר אולי אפשר להישאר רק על חמש מיליגרם וזה גם יעזור לכאבי הראש ?

שלום, לפי העלון אין לחצות את הכדור. בכל מקרה ניתן להתחיל עם מינון של 10 מ"ג [לא נחשב למינון גבוה ואין לך ממה לדאוג]. חשוב ליטול את הכדור בלילה לפני השינה. בריאות שלמה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי