שאלה נוספת תודה.......

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

28/01/2021 | 16:09 | מאת: דן

כמה זמן אפשרי ומומלץ לעצור כדור כמו קרבדקסון בשביל לעשות בדיקות דם לראות אם הוא מעלה תפקוד כבד האם יומיים מספיק לעצור בשביל לראות אם קיים שינוי או יותר תודה

מה אמר שצריך להפסיק טיפול בקרבדקסון ?! נא לפנות לרופא המטפל במטרה לבדוק תפקוד כבדי בבסיס ולשלול סיבות אחרות לעלייה באנזימי כבד במידה ויש עלייה. מאוד חשוב להיזהר מהפסקה של קרבדקסון מכיוון שאסור להפסיק בבת אחת !!! הפסקה בבת אחת עלולה לגרום לעלייה חדה בדופק ולחץ דם, ולכן לא מובן לנו מאיפה ההמלצה הזו שיש להפסיק את הטיפול לבדיקת דם !

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי