בודסון על קיבה ריקה בבוקר

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

19/01/2021 | 16:45 | מאת: שרון

היי, אני צריכה ליטול 9 מג בודזון. כתוב בבוקר חצי שעה לפני האוכל. האם זה אומר שאסור לשתות כלום לפני ואחרי חצי שעה? הכוונה לקפה ואולי משהו קטן כי מאוד קשה לי להתעורר ולא לשתות ולאכול כלום כל יום אני ממש מתעוררת רעבה. מה בעצם הסיבה שעל קיבה ריקה.

שלום, המטרה מנטילת על קיבה ריקה הינה להבטיח ספיגת התרופה ממערכת העיכול אל הדם ללא הפרעה ע"י מזון או מאכלים נוספים. אכן יש ליטול את התרופה בבוקר על קיבה ריקה ואחרי חצי שעה ניתן לאכול. חשוב להפריד מכל סוגי המזון. בריאות שלמה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי