ווסאבי חזרת וחיסון קורונה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

18/01/2021 | 19:50 | מאת: טל

שלום רב, אכלתי כמות גדולה של חטיף מסוג אפונת ווסאבי ואז הבנתי שיש בו שורש חזרת/ שורש ווסאבי (תלוי בחברה המייצרת), שאני מבינה שיש להם כל מיני תכונות אנטי חיידקיות/ אנטי ויראליות/ מחדשות את זרימת הדם וכדומה. האם הם יכולים לפגוע ביעילות החיסון נגד קורונה שאני עתידה לקבל מחר בבוקר? תוך כמה זמן הם מתעכלים? תודה.

לא אמורה להיות השפעה ! נא לשים לב שאין לנו מספיק מידע לגבי יחסי הגומלין של החיסון עם תרופות /מאכלים.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי