נורמלקס תופעות לואיללללללללללללללללללל

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

11/01/2021 | 10:20 | מאת: דנה

שלום סובלת מעצירות קשה לוקחת נורמלקס בהתחלה עזר לי אולם עכשיו גם לא עוזר כל כך גורם לכאבים במעיים האם הוא מרכך צואה רק כי יש לי צואה צהובה שצפה זה לא קשור לנורמלקס אבל הנורמלקס יבש אות כל גופי ביום שלוקחת יש לי כאבים במעיים כל היום אילו תופעות לואי יש עוד מה ניתן לקחת במקומו?

שלום, לאחר שלילת הסיבות לעצירות ניתן לשקול שימוש בכדורי LAXADIN במינון 5 מ"ג ליום, או AVILAC בתמיסה לשתייה במינון 15 עד 30 מ"ל.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי