מינון מקביל של רלבר וחוזק

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

08/01/2021 | 12:08 | מאת: שירי

שלום, אני עם אסתמה קשה שמאוזנת ועם סימביקורט 320 4 שאיפות ביום. רופא ריאות אמר לי שאולי אנסה לעבור לרלבר עם תוספת סימביקורט אם צריך כי רלבר יותר חזק. האם ייתכן שרק שאיפה אחת של רלבר ביום במינון הכי גבוה תהיה יעילה כמו 4 שאיפות סימביקורט 320? או שאין סיכוי ואצרך רק 2 שאיפות רלבר ביום כדי להשוות מינון רק שעם רלבר אסור להגיע למינון כזה? הרופא ציין שרלבר יותר

שלום, אכן רלבר הינו תשכיר שניתן בתדירות פעם ביום מכיוון שמשך ההשפעה ממושך ונחשב ליותר פוטנטי.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי