גלולות פליים צפוויט פורטה 500 MG

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

06/01/2021 | 22:55 | מאת: אנונימית

היי נטלתי אנטיביוטיקה צפוויט פורטה למשך 10 ימים יום ראשון ה-3.1 זה היה היום האחרון של האנטיביוטיקה לפי מועד הביוץ שלי הוא היה גם בתאריך 3.1 אני וחבר שלי שכבנו בתאריך 5.1 בשעות הערב האם אני נחשבת למוגנת? יש לציין שאני לוקחת גלולות כל יום ביומו אך השאלה שלי האם האנטיביוטיקה פגעה באיכות של הגלולה? האם אני צריכה לקחת ליתר ביטחון פוסטינור? אשמח לעזרה!

שלום, לא כל אנטיביוטיקה פוגעת ביעילות הגלולות. לדוגמה ציפוויט פורטה לא אמורה לפגום ביעילות הגלולה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי