פריזמה-שאלה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

03/01/2021 | 05:48 | מאת: איתן

אמי לוקחת מזה מספר חודשים פריזמה. לאחרונה סובלת מדפיקות לב חזקות ולעיתים גם מדופק מהיר. יש לציין שברקע מחלת סרטן וחרדות. אקו לב תקין. אקג שנעשה זמן קצר לאחר התחלת נטילת פריזמה- תקין. האם יש קשר לתרופה או לחרדה? והאם צריך לעשות שוב אקג?

שלום, זה עלול להיות כתופעת לוואי של פלפטציות [דופק מהיר] שלפעמים התרופה גורמת לכך. אם מדובר בתופעת לוואי אז אין דאגה, חשוב לעקוב אחרי אק"ג [במיוחד מקטע QT]. רפואה שלמה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי