בעיה של בצקות ברגליים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

31/12/2020 | 19:38 | מאת: יוסי

אמא סובלת מאי ספיקת כליות ומתנפח לה הרגליים עד שנהיות קשות ממש וכואבות היא שותה בן 3/4 כדורי פוסיד וזה לא עוזר לה, מה עוד אפשר לעשות היא ממש סובלת.

שלום, נא לברר את הטיפול הקבוע שאמא מקבלת [מכיוון שיש תרופות שעלולות לגרום לנפיחות ברגליים]. דבר נוסף יש להיות במעקב אצל הנפרולוג שלה ולעשות איסוף שתן לחלבון במטרה לתגבר טיפול תרופתי כולל תרופות ללחץ דם ומשתנים. ניתן לפנות שוב עם התרופות הקבועות שאמא מקבלת ונשמח לעזור. בריאות שלמה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי