ויטמין סי...........

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

16/12/2020 | 07:50 | מאת: אמא

תודה לך על המענה המקצועי והמהיר לגבי המשך שיחה למינון ויטמין סי האם לא מזיק לכבד וכליות התוספות של ויטמין האם זה בטוח לתת לילדים שלי כל יום לפי מינון המתאים בני 9 ו 11 שתי גומיות של ויטמין ביום ובת 2.3 שלוש סיסי ביום האם בטוח לתת כל יום או לתת יום אחרי יום האם זה לא מזיק להם ? בגלל שלא יחוטפו ויוריסם בקלות יחזק את מערכת החיסונית אשמח לחוות דעת שלך

שלום, שוב חשוב לציין שהעדיפות היא לתוספת ממאוכל ותזונה יומיומית. לתוספים יש תופעות לוואי, ולכן ההמלצה לתוספת מהמזון וכל עוד שהילדים יכולים לשתות ולאכול מזונות עם תכולת של ויטמין סי אז עדיף.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי