אקנה ומינוציקלין - תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

17/11/2020 | 21:05 | מאת: אדל

היי שמי אדל , התחלתי לקחת לפני יומיים מינוציקלין פעם ביום בצהריים עם הארוחה. עור הפנים שלי יבש אך יצאו הרבה פצעים (יבשים פלוס מינוס) האם זה תקין שיצאו פצעים יותר מהרגיל? תודה מראש על המענה ערב טוב

17/11/2020 | 21:12 | מאת: אדל

שאלה נוספת, האם ניתן ליטול מינוציקלין תוך כדי שימוש במשחה ׳דואק׳?

שלום, יש ליטול את התרופה מספר ימים ואמור להיות הקלה בפצעים. אבל אם יש החמרה בפצעים אז יש לציין ! כאן יש לציין האם הפצעים רק בפנים או בעוד מקומות בגוף ?

אין מניעה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי