האם אפשר למהול ניסטטין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

06/11/2020 | 14:39 | מאת: ניסטטין

שלום רב, עברתי ניתוח הסרת שקדים לפני כיומיים, היום שוחררתי מבית החולים ונתנו לי ניסטטין. האם יש אפשרות למהול במים ולגרגר?  משום שנתנו לי כמות של שני מ״ל בכל פעם ואני לא מצליחה להחזיק את התרוםה בפה יותר מכמה שניות בכמות כלכך קטנה. אם אין אפשרות למהול מה כן אפשר לעשות כדי לקחת את התרופה בצורה מיטבית?

שלום, בד"כ ההנחיה הינה 4-6 מ"ל (ולא 2 מ"ל) ולכן תוכלי להעלות את המינון (זה לא מזיק מכיוון שזה טיפול מקומי ולא לבליעה). בנוסף ניתן לטפטף את התמיסה על הנגעים בפה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי