שילוב בין תרופות לגבר בן 46

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

06/11/2020 | 01:09 | מאת: NOT_FOUND

שלום בעלי בן 46 בריא בדרך כלל חוץ מלחץ דם גבוה וסוכר . לוקח שילוב של תרופות סקסנדה ליטרובה40 וטריטייס , מרבה בכושר . האם תרופות אלו לא מזיקות ? יש לו לחצים בחזה בתדירות גבוהה והבדיקות יוצאות טוב וגם מקיא הרבה . לפני שנים רבות עבר ניתוח שרוול והשיל הרבה ממשקלו . תודה

שלום, אין אינטראקציות בין תרופתיות בין התרופות שאתה נוטל. יש לשלול סיבות אחרות ללחץ בחזה, בנוסף להקאות ! יש לשים לב שטיפול בסקסנדה עלול לגרום לבחילות והקאות, אבל יש לשלול סיבות נוספות כגון מעקב אחרי ניתוח השרוול ולראות שאין סיבוכים. רפואה שלמה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי