d mannose לתינוקת בת 7 חודשים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

18/10/2020 | 10:30 | מאת: אביב

שלום רב, תינוקת בת 7 חודשים סובלת מבעיה מבנית בדרכי השתן (מערכת מאספת כפולה), רציתי לדעת האם ישנה אפשרות בגיל כזה ליטול d mannose בכדי לסייע. חשוב לציין הפעוטה מטופלת עי נפרולוגית ואורולוג, אך הייתי מעוניינת גם בפתרונות אחרים. במידה ו d mannose לא מומלץ האם ישנם דברים אחרים שיכולים לסיע בגיל בזה כמו מיץ חמוציות למשל? אשמח לתשובתכם. תודה

אין מספיק מידע לגבי התכשיר בתינוקות ולכן מומלץ להימנע משימוש. ממליץ בגיל כזה להיות במעקב הרגיל (נפרולוג + אורולוג) ולהימנע משימוש בתכשירים שיעילותם/ בטיחותם אינה מוכחת מספיק בספרות המקצועית. בריאות שלמה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי