ירידה מקלונקס לא מצליחה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

11/10/2020 | 03:03 | מאת: רעות

מפחדת להפסיק את הקלונקס 0.5 מג ליום, נוטלת אותו כמעט שנה ולפני כמה שבועות התחלתי טיפול בסרוקסט וכעת נמצאת על 40 מ"ג שבועיים בערך. כל פעם שניסיתי לרדת בהדרגה, גם בפירור!!!! התחילו מחשבות אובדניות או דיכאוניות רעידות ותחושה שאני עומדת לפרכס והפתרון הוא לקחת מיד את הכדור. אני מאוד רוצה להיגמל אבל יש לי טראומה מפעמים קודמות שניסיתי. גם עם הקלונקס יש לי אי שקט והתקפי חרדה לפעמים. אציין שיש לי נטייה לקרוא תופעות לוואי ואני חוששת שאני כבר הכנסתי לעצמי לראש שאני אובדנית בשעה שאני לא. כל פעם שאני מנסה להיגמל יש רגיעה לכמה ימים ואז תוקף אותי גל של חרדות ודיכאון!!!! פשוט לא מצליחה להתמיד בגמילה כי זה בלתי אפשרי זה ברמה שאני רוצה שיקחו אותי למיון וישגיחו עליי. מטופלת עי פסיכיאטרית ועושה לפי הנחיותה, נכון לעכשיו היא הציעה שארד ברבע אבל אני מפחדת ששוב אחווה את הטראומה של הפסקת הקלונקס ושזה יגרום לי לתחושת אובדנות.

שלום רעות, לרדת ברבע כדור פחות סביר שתחווי תופעות לוואי ותסמיני גמילה. במקרה ואכן היה תסמיני גמילה ניתן לחזור למשטר הקודם ולעדכן את הפסיכיאטרית. רפואה שלמה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי