תחליף לפניצילין לחיידק אי קולי עמיד

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

05/10/2020 | 21:32 | מאת: ענבר

לאחר אשפוז ממושך באיכילוב לפני ניתוח כריתה של מעי ופיסטולה עם אבצס.למרות דה סנטיסציה שבוצעה שבועיים אחרי סיום האשפוז פריחה בכל הגוף שאובחנה כאלרגיה לפניצילין.אטופלתי באוגמנטין 875 מג פעמיים ביום. החיידק עמיד לציפרו וכדומה.מהן האפשרויות שלי? אני ללא הנקז שהוציאו בשבוע שעבר..תודה רבה

יש לדבר עם הרופא המטפל על הצמיחה ורגישות החיידק שמצח ! אם מדובר ב- E COLI עמיד ניתן לבדוק לפי הרגישות אם החיידק רגיש לאנטיביוטיקה בשם MACRODANTIN או FOSFOMYCIN

06/10/2020 | 14:30 | מאת: ענבר

אני מצרפת את תוצאת הבדיקה של האי קולי עמיד.האם האנטיביוטיקות שהצעת לי עדיין רלוונטיות על פי התוצאה? אני מודה לך מאד על העזרה

לא צרפת את הרגישויות

06/10/2020 | 15:05 | מאת: ענבר

כתוב לי שהקובץ נוסף בהצלחה..

06/10/2020 | 15:09 | מאת: ענבר

האם יש מייל שאוכל לשלוח אליו משום מה זה לא עולה כאן...

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי