סטרונאז ותופעות לוואי

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

05/10/2020 | 08:57 | מאת: ליסה

שלום אז ברגע שאני מרגישה קוצר נשימה אני יכולה להפסיק עם התרופה ולעבור לתרופה אחרת? יש תרסיס לאף שמקל על הנשימה שהוא לא סטרואידי?

קודם כל יש לשלול סיבות אחרות ע"י הרופא המטפל לקוצר נשימה, במקרה ואין סיבה אחרת וככל הנראה זה מהטיפול אז ניתן לשקול המשך טיפול ויתכן שהקוצר הנשימה יעלם בהמשך הטיפול, במקרה ולא אז יש לשקול חלופה אחרת

01/11/2020 | 10:27 | מאת: ליסה

נכון יש שאלה דומה בפורום שאלתי אותך מזמן ולא ענית לחלק השני של השאלה בגלל זה שאלתי אותך שוב

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי