ויטמין לשיער

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

21/08/2020 | 22:49 | מאת: יהל

דר שלום רב, האם אתה רואה פה משהוא שעלול להיות לא בריא או מסוכן בשימוש קבוע? אילו אמורים להיות ויטמינים תודה Biotin, Xylitol, Cellulose Gum, PVP, Natural Strawberry Flavor, Beet Root Powder, Malic Acid, Silica, Stearic Acid, Magnesium Stearate, Citric Acid, Maltodextrin, Modified Food Starch.

21/08/2020 | 23:24 | מאת: יהל

אשמח מאוד אם תאמר לי גם בנוגע לרשימה הזו:לשימוש קבוע האם יכולות לצוץ בעיות: Ingredients: Rice Flour, Cellulose (capsule), Silica and Stearic Acid (vegetable source). Not manufactured with wheat, gluten, soy, milk, egg, fish, shellfish or tree nut ingredients.

לא נראה שיש בעיה, אבל חשוב לדעת שבתוספים וויטמינים המידע לגבי שימוש ארוך טווח בספרות עדיין לא מבוסס מספיק, ולכן בהיעדר אינפורמציה מספיקה לא נוכל להמליץ על נטילה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי