אדמומיות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

21/08/2020 | 00:12 | מאת: הדר

דר שלום רב, לפצעים אדומים שיוצאים בעור (דומה לאקנה בפנים ) האם יש משחה שמעלימה את האדמומיות תוך כמה שעות? שמתי בפנטן ,שמן עץ הזית,ובנזאק 10 ,כל אילו עוזרים אבל לוקח ימים עד שהם מעלימים את האדומיות. תודה!

לצערנו אין משהו מיידי שיכול לעבוד במיוחד שאת מדברת על שטח פנים שזה מאוד עדין ולא כל משחה תתאים בשבילו.

23/08/2020 | 11:02 | מאת: מיץמץ

הדר, אדמומיות נובעת מדלקת שבזקיק השיערה. גם לי יש כרגע... צריך לטפל בבעיה עצמה ולא באדמומיות.ואז אדמומיות תיעלם. זו דלקת. אם את רוצה רק הסוואה יש מייק אפ ולפעמים יש משחות טיפוליות עם מייק אפ. לשים רק כשיוצאים החוצה ואח"כ רצוי להסיר

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי