אוטרגסטן

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

18/08/2020 | 08:27 | מאת: יעל

שלום צריכה לקחת פעמיים ביום 2 כדורים של אוטרגסטן 200 באופן פומי. כתוב בעלון לקחת בין הארוחות. 1 כמה זמן לאחר ארוחה ניתן לקחת? 2. האם ניתן לקחת עם קצת אוכל? (זה עוזר לי לבלוע את הכדורים) 3. האם קפה נחשב לאוכל או שניתן לקחת אחריו את הכדורים? 4. צריכה לקחת גם אסטרופם ודופסטון. האם יש מניעה לקחת את כל הכדורים יחד? תודה מראש

יש ליטול פעמיים ביום (בבוקר אחרי 2-3 שעות מהארוחה) , וכדור שני לפני השינה. אין התייחסות למתן עם מזון , אבל במקרה וקשה ליטול ללא מזון, ניתן ליטול עם כוס מלאה של מים וזה עשוי לעזור. אין מידע לשילוב עם קפה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי