סרנדה במינון נמוך ואלכוהול

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

16/08/2020 | 23:05 | מאת: זיו

היי אני נוטלת 25 מג סרנדה (שוקלת מעט והפסיכיאטרית המליצה לי להתחיל בהדרגה) ראיתי שיש איסור על שתיית אלכוהול אבל עוד מעט יש לי מועד שאני רוצה לחגוג בו וארצה ככל הנראה לשתות האם מעבר לסיכון בהחמרה בחרדה יש איזשהו סיכון בריאותי ממשי באיסור על נטילת התרופה יחד עם אלכוהול (ברמת הרעלה הכוונה שלי? חומרים שאסור להם להיות יחד?) או שהאזהרה היא בעיקר מפני החמרת תופעת לוואי ? תודה

הסיכון בשילוב הינו בינוני ולא באיסור מוחלט, מכיוון שהשילוב עלול פגוע במצב ההכרה שלך. Concurrent use of SERTRALINE and ETHANOL may result in an increased risk of impairment of mental and motor skills.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי