אלכוהול רפואי ותינוקות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

05/08/2020 | 00:52 | מאת: אמא

שלום רב בגלל הקורונה אני נוהגת לחטא טלפונים, משטחים בבית וכל מיני דברים באלכוהול רפואי 70%. הריח של האלכוהול מאוד חזק ויש לי תינוקת בת 5 חודשים בבית. קודם ממה עשוי האלכוהול הרפואי??? האם הריח מזיק לבריאות שלה. מה אם יש על הידיים של אלכוהול והנקתי אותה? לפעמים היא גם מכניסה את היד שלי לתוך הפה שלה ואני עם אלכוג'ל או אלכוהול רפואי? כלומר נכנס לפה שלה חומר בעקפין! חומר זה רעיל? משפיע על המוח כמו זה שבמשקאות או מדובר בחומר אחר? תודה

שלום, מדובר באלכוהול בריכוז גבוה יחסית לחיטוי. ז.א שההרכב הינו אלכוהול אבל בא בריכוזים שונים. אכן יש להימנע מהכנסת האכוהול לחלל הפה, ולהימנע מזה ככל האפשר. ניתן לחטא ידיים בבית בסבון ואין צורך באלכוהול במסגרת השהות בבית. שוב, אין להכניס את האלכוהול לחלל הפה, כי זה לא אוכוהול לשתייה !!!

07/08/2020 | 10:28 | מאת: אחת

תודה. הריח דל אלכוהול הרפואי מזיק לילדים?

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי