האם האין אונות זה בגלל הכדורים ?

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

06/07/2020 | 17:45 | מאת: בן 32

אני לוקח ביום ריספונד 20 מ"ל, רסיטל 40 מ"ל ולאחרונה הורדתי את הרידזין מ- 100 מ"ל ל- 50 מ"ל ( כי הבנתי שעוד מעט בכלל לא תהייה את התרופה הזאת על כן כדי לא " להיפטר " מהתרופה הזאת בבת אחת ). כבר 3 וחצי שנים שאני סובל מאין אונות. הפסיכיאטר שלי מתעקש שזה לא בגלל הכדורים. הוא לא מוכן לשנות לי את מינון הכדורים וגם פסיכיאטר אחר שהלכתי אליו לפני כשנה לא מוכן. האם האין אונות זה כתוצאה מהכדורים האלה או שזה צירוף מקרים ? מה לעשות כדי שאני אוכל לחזור לקיים יחסי מין בלי להיזדקק לויאגרה וכדומה ?

שלום, טיפול בריספונד - decreased libido (<4%) רסיטאל - Decreased libido (1% to 4%)

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי