נטילת מגנזיום להקלה במיגרנות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

16/06/2020 | 19:19 | מאת: טלי

שלום רב, התחלתי ליטול כדורי מגנזיום מסוג MAGNOX MIG על מנת להקל על התקפי מיגרנה, סובלת בין 3-8 התקפים בחודש. לאחר כשלושה שבועות חל שיפור משמעותי והתקפי המיגרנה פחתו משמעותית, היות ואין לי דרך לדעת מה רמת המגנזיום בגופי, אני לוקחת את התוסף לסירוגין כדי שלא יהיה לי עודף מהמינרל בגוף. שאלתי היא: לפני שהתחליתי ליטול את התוסף לא היו לי כלל התכוצויות שרירים ברגליים, אך משהתחלתי להשתמש בתוסף בימים בהם איני לוקחת את התוסף אני סובלת מהתכוצויות קשות ברגליים וכאשר יש לי התקף מיגרנה הוא הרבה יותר חזק משידעתי אי פעם. האם יש קשר כלשהו לתופעות החדשות הללו לבין נטילת התוסף? תודה מראש.

כעת יש מקדום וחשוב לעשות בדיקת דם ולראות מה מצב המגנזיום שנוכל להמליץ לך על המשך טיפול ! לא ניתן לתת יעוץ ללא רמה של מגנזיום בדם, ובמטרה לשלול סיבות אחרות לתלונתך.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי