שאלה חשובה , תודה ...........

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

10/06/2020 | 19:47 | מאת: מורן

היי סובלת מהפרעות שינה קיבלתי מרשם לבונדורמין יודעת שזה עושה שינה מאוד חזקה. חוששת שבמידה והילד ירצה אותי באמצע הלילה לא ארגיש. אז האם הוא יוכל להעיר אותי? אני ארגיש שהוא נוגע בי? תודה

נא להימנע משימוש בתרופה הזו ככל האפשר, מדובר בתרופה שעלולה לגרום להסתגלות ושימוש לרעה ותלות. בנוסף התרופה לאחר מכן תהפוך לא יעילה. יש לנסות לשנות הרגלי שינה (ניתן לקרוא על זה במאגרי מידע) בנוסף להשתמש בתכשירים על בסיס טבעי שעוזרים לשינה מרשתות פארמה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי