תרופת קרסטור וכאב שרירים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

05/06/2020 | 16:33 | מאת: אמנון

יש לי כאב זמן רב ממוקד בחזה משמאל למעלה. הכאב נרגע כשלוחצים באצבע באזור. לאחר שנשללה סיבה לבבית עולה אצלי החשד שתרופת קרסור 10 שאני לוקח זמן רב היא זו הגורמת לי לכאב. האם יש מצב שזו הסיבה כדברי הרוקחת שלי?

שלום, בד"כ אם זה קשור לקריסטור אז מדובר בכאבי שרירים באיברים גדולים כמו שוקיים, ידיים. אבל בכל מקרה נא לעשות בדיקת דם ולבדוק אנזימי כבד ושריר - CPK. יש לפנות לרופא לשלילת גורמים אחרים בנוסף. במקרה ואכן זה קשור לקריסטור יש לפנות אלי בחזרה לייעוץ חוזר. רפואה שלמה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי