טרידרם - איך להשתמש

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

03/06/2020 | 14:23 | מאת: אורח

בעקבות גרד באזור פי הטבעת, רופא העור רשם לי משחה שנקראת טרידרם. הגרד ככל הנראה נובע מרות רפאסל שאני משתמש בהם באופן קבוע, מה שאומר שיכול להיות הגרד יחזור לעיתים קרובות. יש לי שתי שאלות: 1-האם ניתן להשתמש בטרידרם פעמיים בשבוע באופן קבוע? (בימים בהם אני שם נרות) 2-עד אתמול מרחתי באזור המגרד משחת פניסטיל. האם ניתן ישר למרוח טרידרם או שצריך לחכות כמה ימים בין החלפת המשחות? תודה

שלום, 1. לא, יש להשתמש בתכשיר בתדירות מתן של פעמיים ביום (בוקר וערב) ואחרי שבוע יש לבדוק אם יש תגובה והטבה מהטיפול. לאחר מכן ולפי יעוץ רופא מומחה ניתן לשקול טיפול מניעתי. 2. יש למרוח שכבה דקה מהמשחה, ויש להימנע משימוש במשחה אחרת באותו מקום בעת מריחת התרופה. אין צורך לחכות ימים, תוכלי מהיום להתחיל. רפואה שלמה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי