דלקת גרון וחום...עדכון

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

02/06/2020 | 10:24 | מאת: אמא מודאגת

תודה לך על המענה אני כתבתי לך שאלה למטה בפורום שלשום בכותרת דלקת גרון וחום לתינורת בקרע צינתור הרחבה אשמח אם תקרא שוב כדי לזכור רוצה לעדכן ולשאול אותך שאלה היום קיבלנו תשובת המשטח שזה לא חיידק כתוב פורלמה רגילה .התקשרי לרופא הילדים לשה ואמר לי להפסיק את האינטביוטקה מוקספין ואמר שזה ויירוס ויעבור בגלל שיש לה נפיחות בשקדים ואדום אבל גם בקשתי ממנו נעשה בדיקת שתן שבגלל החום עדיין נמצא. השאלה שלי איך אני אפסיק את האיטביוטקה בצורה הדרגתית או מה אני התחלתי שלושם כאילו כד עכשוי 7 מנות עם היום בבוקר של 4 סיסי .מה את מציע?

שלום, אין טעם והגיון להמשיך טיפול אנטיביוטי כאשר צומח וירוס, מכיוון שאנטיביוטיקה מטפלת רק בחיידקים ולא בוירוסים. חשוב לציין שטיפול באנטיביוטיקה כאשר אין צורך מעלה את הסיכון לעמידות, ולכן לא מומלץ להמשיך. החום זה לא אומר שאני צריך לטפל באנטיביוטיקה, אלא חום יכול לנבוע מזיהום ויראלי (וירוס). אפשר להפסיק בבת אחת ללא דאגה ואין צורך בהפסקה הדרגתית. רפואה שלמה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי