טיפול בכדור לדלקת......

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

27/05/2020 | 09:06 | מאת: ס

שלום תוך כמה זמן מתחיל כדור קספו 8 להשפיע על דלקת? אני לוקחת כבר מספר ימים ואין אפילו התחלה של שיפור אני לוקחת שניים ביום לעשרה ימים, אחרי כמה ימים רצוי להפסיק את הטיפול אם אין שיפור? תודה

שלום, השפעה מתקבלת תוך שעה מנטילת התרופה. אכן אין להשתמש בתרופה הזו באופן כרוני. עדיף להגביל מתן עד 10 ימים.

27/05/2020 | 17:12 | מאת: ס

לקחתי כבר 7 כדורים זה כבר היום הרביעי מתוך 10 ימים שאני צריכה לקחת ואני עדיין לא מרגישה שינוי. צריכה לקחת 2 ביום. אחרי 7 כדורים מתוך 20 שאני אמורה לקחת, לא אמורה להיות הקלה? זו דלקת שנמשכת כבר חצי שנה, בת 45 בריאה. האם לתת לכדור הזדמנות ולהמשיך למרות שאין שיפור? כמה ימים בערך עד שזה משפר את המצב?

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי