שאלתי שאלה ולא קיבלתי תשובה מתאימה לשאלה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

27/05/2020 | 00:01 | מאת: דויד

שלום לד"ר מחאג'נה. השאלה שלי היתה אחרת.השימוש אינו באינהלציה,אלא בשטיפות של מערות האף דרך הנחיריים,כשהבודיקורט שבאמפולה מעורב עם 200מ"ל מים רתוחים +מלח ים אטלנטי+סודה לשתיה. האם הנזקים ותופעות הלוואי הם כמו באינהלציה? בבקשה להתייחס לשאלה שלי.בפעם השלישית.תודה

שלום, כן עוד שזה שימוש מקומי לשטיפה אז התופעות הלוואי המרכזיות הינן מזעריות, ולכן אין דאגה רק בדומה לשימוש באינהילציה יש לשמור על היגיינת אזור המתן ושיטה במים בסיום כל טיפול. כל טוב,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי