שילוב של תרופות בכלל ובהנקה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

24/04/2020 | 03:43 | מאת: אילת

שלום ד"ר כרגע אני נוטלת אמוקסיקאר פורטה 500 מ"ג שלוש פעמים ביום למשך שבעה יצים עקב דלקת בשד...ופרוביוטיקה פעם ביום...אני סובלת מאלרגיה לעונות מעבר ולאבק ולכן בדרך כלל לוקחת בתקופה הזו אלרג'קס פעם ביום ומשתמשת בתרסיס סטרונאז להקלה על נזלת אלרגית וגם משתמשת בטיפות עיניים סיסטיין ג'ל דרופט....השאלה שלי היא האם אפשר להשתמש בכל התרופות האלה ביחד בתקופה הזו?...וכן בהנקה חלקית שמניקה(התינוקת בת שנה ושלושה חודשים)... תודה רבה ובריאות לכולם...אמן..

שלום אילת, אין מניעה להשתמש בתכשירים שציינת במהלך תקופת ההנקה. ולכן אין דאגה. בריאות שלמה,

24/04/2020 | 07:54 | מאת: אילת

תודה על התשובה....אבל חוץ מזה שהתרופות האלה מותרות בהנקה...מותר להשתמש בכל התרופות יחד בו זמנית?

26/04/2020 | 09:41 | מאת: אילת

אשמח לתשובה אם אפשר להשתמש בכל התרופות האלה בו זמנית....

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי