איך להתמודד עם הכאב

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

12/02/2020 | 12:37 | מאת: ברך

בת 21, עברתי ניתוח לשיחזור רצועות צולבות והרצועה הצדדית פנימית, הסרת המיניסקוס וחיזוק רצועה צדדית חיצונית. יש לי אתופן 400 פעמיים ביום, אופטלגין וזלדיאר.. האם ניתן לשלב בין תרופות בכדי לקבל השפעה חזקה יותר? (ללילה נגיד)

שלום, כן אין מניעה. רק יש לשים שאין להשתמש באופן תדיר. עדיף ליטול אופטלגין בטיפות מאשר כדורים (קבלת אפקט יותר מהיר). בנוסף יש להעלות תדירות מתן של זלדיאר במקום שילובים. בריאות שלמה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי