סימביקורט..............,

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

09/01/2020 | 00:44 | מאת: מור

אני מטופלת בסימביקורט 160 כבר 10 שנים. לאחרונה לא מאוזנת ועברתי לסימביקורט 320. האם ייתכן שהעלאת המינון של הסימביקורט גורמת לפטרייה בנרתיק בגלל הסטרואידים שהוא מכיל או שהכמות כל-כך קטנה וחסרת השפעה?! בת 28. שאלה נוספת: האם באמת יש להתייחס להנחייה של ״לא להשתמש באגיסטן 4 שבועות מהפתיחה״ למרות שהמשחה נשמרה בארון תרופות לאחר הפתיחה?

שלום, בד"כ תופעות לוואי של סימביקורט הינן בדרכי נשימה, ולכן פחות סביר לפטרת וגינאלית קשורה להעלאת מינון. בקשר להנחיית אחסון, אכן יש להתייחס לתאי אחסון של החברה. בריאות שלמה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי