תחליף לנוסידקס לייבוש נזלת.

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

05/12/2019 | 18:42 | מאת: יוסי

שלום, כיוון שנוסידקס הורדה מזמן ממדפי בתי המרקחת, האם אפשר לקבל המלצה לתרופה אחרת שמייבשת נזלת? ניסיתי את Teva-Cold, אבל היא לא משפיעה. תודה מראש.

שלום, ניתן להשתמש ב- : COLDEX סינופד בריאות שלמה,

14/09/2021 | 08:00 | מאת: דאניה

النوسيديكس كان اكتر شي يساعد وبسرعه الكولديكس مش هالقد بساعد مش عارفه ليش كل العلاجات لمنيحه ببطلوها وبحطوا اشيا فعليا بتساعدش وكانه الاشي صاير تجاري ويله نبيع دوا !! انا كتير الحساسيه عندي مضايقه عكل حياتي ومكنش غير النوسيديكس يساعد !! في حل تاني غير الحبوب يعني ابره كل فتره او اي علاج تاني لو سمحت

17/03/2023 | 01:04 | מאת: ת

למה בערפית? רק הערפים מבינים את הכתוב.

21/03/2023 | 23:02 | מאת: יוסי

ברונכולט פלוס. ללא מרשם רופא. זה WOW.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי