ציפרלקס או אסציטלופרם-שאלה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

20/11/2019 | 18:05 | מאת: רעות

האם יש הבדל בין הציפרלקס המקורי עם האריזה של הצהוב כחול לבין האסציטלופרם? מדוע כבר אין בבתי מרקחת בקופות החולים את המקורי? יכול להיות מצב כזה שהמקורי משפיע אחרת מהאסציטלופרם? ב2013 התחלתי עם המקורי ולא הייתה בעיה איתו. עם השנים כבר לא היה ניתן להשיג אותו ועברתי לתחליף וגם איתו הייתע בסדר. לפני חצי שנה הפסקתי עם האסציטלופרם וחזרתי לפני כחודש והתגובה שלי לכדור לא כל כך טובה, תופעות לוואי קשות . האם כדאי לנסות להחליף למקורי שאיתו התחלתי?

שלום, יש לפנות לבית מרקחת או קופת חולים לבירור הנושא. הפורום עוסק במתן יעוץ לשימוש בתרופות.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי