פלוקנול לפטריות שמש - טיפול של 8 שבועות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

10/11/2019 | 11:31 | מאת: עליזה

שלום , עקב פטריות שמש, קיבלתי פלוקנול 150 מ"ג לנטילה פעם בשבוע במשך 8 שבועות. בעבר הייתי משתמשת בשמפו ומשחה אך מאחר והנגעים גדולים יותר הרופאה המליצה על כדורים .האם זה לא יותר מידי 8 שבועות? קראתי בפורומים על כאלו שקיבלו רק לחודש ...מבולבלת

שלום, משך טיפול נקבע לפי סוג הפטרייה. בד"כ משך הטיפול בין 2-6 שבועות. הייתי מציע לך אחרי 4 שבועות לפנות שוב לאותה רופאה לביקורת נוספת והחלטה על המשך טיפול או להפסקה, כי אם הנגעים עדיין לא נעלמו אחרי 4 שבועות יש מקום להאריך משך טיפול ולכן אין על מה להיחלץ. חשוב מאוד לעשות בדיקת דם בסיום הקורס הטיפולי ובדגש על אנזימי כבד. בריאות שלמה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי