כדורי נרבן טבעיים נגד מתח וחרדה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

07/11/2019 | 16:36 | מאת: שני

היי, התחלתי ליטול כדורי נרבן בשל מתח לחץ ומחשבות טורדניות, מידי פעם אני יוצאת ושותה משקה אכוהולי עם חברים כמובן במידה (למשל כוס משקה או בירה אחת) על הקופסא של הכדורים רשום שאין לשתות משקאות אלכוהולים בזמן הטיפול בכדור. אשמח לדעת מהי הסיבה שאסור? והאם אם אשתה משקה אחד זה מסכן אותי ? או שזה אפשרי לשתות משקה אחד ללא כל פגיעה כלשהי. אשמח לקבל תשובות אני מאוד מוטרדת מהעיניין ולא רוצה לפגוע בעצמי אבל תקופת הטיפול היא ארוכה ומידי פעם לשתות מעט להשתחרר עם חברים זה אכן נחוץ. תודה מראש.

שלום, לפי רשימת המרכיבים מדובר במרכיבים טבעיים. לא צפוי להיות אינטראקציה עם אלכוהול. אבל יש לשים לב לא לבצע פועליות מצריכות ריכוז כגון נהיגה., מכיוון שיש חשש לדיכוי מערכת עצבים מרכזית. בריאות שלמה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי