תופעות לוואי של תרופת ברקסין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

05/11/2019 | 10:02 | מאת: נועה

שלום. הייתה לי ככל הנראה דלקת בשרירי החזה, אורתופד נתן לי מרשם לברקסין. לקחתי למשך 5 ימים והפסקתי כי הרגשתי יותר טוב.(למרות שאמר לקחת 10 ימים) אציין כי הייתי בין מחזורים, אחרי טיפול ברקסין היה לי דימום חום מהנרתיק מלווה בגושים קטנים. חשבתי שזוהי השתרשות. לאחר שבוע הרגשתי שוב לא טוב רק בצד אחד ולקחתי כדור אחד של ברקסין על דעת עצמי.( יום שישי האחרון). באותו הלילה התעוררתי עם כאבי בטן חזקים בבטן תחתונה, אחרי שהלכתי לשירותים ורציתי לחזור למיטה איבדתי את הראיה למשך כדקה עד שהכל הסתדר.. מאז לא חזר על עצמו. כמובן שלא לקחתי כדורים נוספים. אני היום ביום 6 למחזור והוא היה אמור להפסק כבר אבל הוא ממשיך ואפילו רחוק מלהגמר, בצבע חום כהה עם גושים קטנים. האם כל זה יכל להגרם מהברקסין? מה עושים עם זה?

שלום, טיפול בברקסין עלול לגרום לכאבי בטן עזים ולפעמים לא נסבלים. ככל הנראה שמה שיש לך מבחינת תופעות במערכת העיכול מבחינת כאבי בטן נובע מטיפול בברקסין. מבחינת הדימום יש לפנות לרופא לשלילת סיבות נוספות. בריאות שלמה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי