הקלה בכאבים טחורים בעזרת צינקוד

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

29/09/2019 | 12:02 | מאת: לינה

שאלתי לגבי צינקוד לטחורים. ברור שיש תרופות מיועדות לזה. אך שאלתי היא אם זה יכול להזיק, כי זה מקל.

שלום, ניסיון אישי עם תרופות להתוויות לא רושמות לתרופה לא מאפשר לנו להשתמש בתרופה לאותן התוויות. ולכן אולי התכשיר את מרגישה שזה מקל, אבל יש בתכשיר רשימת חומרים פעילים ולא פעילים שלא נבדה ההשפעה שלהם על טחורים ובמיוחד שהם מדממים. ולכן לפי ההמלצה הקודמת לא להשתמש בתכשיר להתוויה לא רשומה ולא נבדקה ע"י משרד הבריאות.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי