אטנט בקופסה פתוחה, עד מתי תקף?

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

19/09/2019 | 16:47 | מאת: מאיה

קניתי אטנט בקופסת קרטון פתוחה. כמה זמן הוא תקף לשימוש אם נשמר בקופסה? האם לשמור במקרר? וכמה זמן לאחר שפג תוקף התרופה ניתן להשתמש בה? שכן תרופות נשמרות גם לאחר שפג תוקפן. תודה רבה!

שלום, התרופה נשמרת לפי הוראות האחסון של החברה ולפי העלון המאושר במשרד הבריאות. התרופה נשמרת בטמפרטורת החדר ותאריך התפוגה תקף עד לתאריך שרשום על הקופסה. מבחינת שימוש בתרופה לאחר פג תוקפה- אין להשתמש בתרופה מעבר לתאריך התפוגה שכתוב על הקופסה כי אין מידע לגבי יציבות החומרים שיש בתוך התכשיר.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי