שילוב תרופות אוגמנטין וציפרודקס

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

14/09/2019 | 14:35 | מאת: שייקה60

האם לאיש סוכרתי עם בעיות בקצב לב מותר לתת כטיפול לשושנה אוגמנטין וציפרודקס ביחד

שלום, נכון, טיפול באוגמנטין וציפרודקס הינו טיפול בחירה בחולה סוכרתיים מכיוון שבחולה סוכרתי יש צורך בכיסוי חיידקים אחרים (שלא נמצאים אצל כל בן אדם) אז יש צורך בשילוב של שתי התרופות. לדוגמה בחולים סוכרתיים יש חיידק שנקרא פסידומונאס שציפרודקס מכסה אותו, בנוסף לעוד חיידקים שאוגמנטין נותן מענה להם. בריאות שלמה,

21/09/2019 | 18:49 | מאת: שואלת

דר מחמוד מה עם בעית קצב הלב וציפרודיקס שרשם הצטופל? מה הייתה ממליץ ? מספיק מערב אקג או לשקול טיפול אחר ?

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי