אציקלו וי ודרמקומבין-דואגת!!!

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

21/05/2019 | 19:32 | מאת: טליה

שלום דוקטור, סבלתי יומיים מכאבים באיזור הנרתיק ופי הטבעת לא הצלחתי לשבת ולהטיל שתן בלי כאבים והרופא נשים איבחן הרפס. כבר כמה ימים מטופלת בכדורי אציקלו וי 400 מ״ג (שלוש פעמים ביום) ובמקביל גם במשחה דרמקומבין 3 פעמים ביום. קראתי על דרמקומבין והיה רשום שאסור להשתמש בזמן הרפס!! מה עוד שאני מורחת את המשחה על כל הנרתיק ולא בפי הטבעת הוא לא נתן לי הוראות מפורשות. דואגת נורא אשמח לתשובתך המהירה!!!!

שלום, אין בעיה, הכוונה שהמשחה לא תטפל בזיהום ויראלי או הרפס, ולכן אין מניעה. השאלה למה את משתמשת בדרמקומבין ?

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי