ההם ניתן להשתמש בספיריבה רספימט במקום ספיריבה רגילה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

08/05/2019 | 04:29 | מאת: יונה חיים

אני בתאילנד סובל מc.o.p.d בארץ לוקח ספיריבה רגילה עם סרטייד דיסקוס 500.לצערי שכחתי את הספיריבה בבית.רופא מקומי הציע לי לקחת במקום ספיריבה רגילה. ספיריבה רספימט. + אונברז 300. שאלתי ההם הרופא צודק? ושאלה נוספת ההם אפשר לקחת ספיריבה רספימט במקום ספיריבה רגילה.תודה מראש.

שלום, שניהם זה אותו חומר פעיל, אבל מדובר בשתי פורמולציות שונות, כאשר ספיריבה רגילה באה בצורה של כמוסה קשה לשאיפה כאבקה, לעומת ספיריבה רספימט מדובר בתמיסה לשאיפה. יתר על כך מדובר במינונים שונים וחוזק שונה. אבל בקיצור זה אותו חומר פעיל, וחשוב לחשב את המינון שצריך לתת.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי