כמה זמן תקפה התרופה?

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

30/04/2019 | 19:03 | מאת: עומר

לגבי תרופת- אמטריבר של טבע (טרובדה)- כתוב על האריזה שיש לצרוך את הכדורים עד 60 יום לאחר הפתיחה. הכדורים האלו מאוד יקרים. ואני לוקח רק לפי הצורך. 1. האם באמת אחרי 60 יום החומר הפעיל מפסיק לעבוד? 2. האם יש התנגשות של אמטריבר ואומגה 3 (1000 מ"ג). Q10-קיו10 - (60 מ"ג) , פליקסונז ספריי? 3. לשמור במקום קריר ויבש מתחת ל 25 מעלות. האם זה אומר שבקיץ להכניס למקרר? תודה רבה

שלום, בקשר לשאלות על יציבות התכשיר ותנאי אחסון עדיף לפנות לחברה המייצרת.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי