ערבוב תרופות של קסאנס ודרממין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

26/04/2019 | 19:24 | מאת: יערה

היי, אני לפני טיסה ארוכה לבד ואני מאוד מפחדת מטיסות, לרב אני לוקחת דרממין שזה כדור נגד motion sickness אבל מאוד עוזר לי להירדם, בנוסף הרופא משפחה נתן לי מרשם לקסאנס בש על החרדה, רציתי לדעת האם אלה כדורים שמותר לקחת ביחד או שעדיף לקחת רק אחד מהם? תודה רבה!

שלום, אין מניעה לקחת אבל יש לשים לב ששתי התרופות עלולות לגרום לירידה במצב ההכרה והערנות, ולכן להימנע מפעולות שמחייבות ערנות וריכוז. לפי מה שאת מתארת, השילוב יעזור לך במהלך הנסיעה ...

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי