נטילת חצי כדור נוקטורנו 3.75 ואפילו רבע לצורך גמילה.

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

11/04/2019 | 06:57 | מאת: שירה

לצורך גמילה מהכדור, אני לוקחת רק חצי כדור לפני השינה אבל על דף ההוראות של התרופה כתוב שאין לחצות, אך מעיון בכל מיני פורומים ברשת ראיתי שיש כאלה שכותבים שזה בסדר. לא מדובר בשחרור איטי של החומר אלא רק בבעיה בפיזור החומר, אבל האם העובדה שמורידים את הציפוי בחלק מהכדור, והחומר בא במגע עם מערכת העיכול עד לקיבה עלולה לפגוע במערכת העיכול?

מבין את ההתלבטות. אבל לצורך גמילה מהכדור אין מניעה לרדת בכדור באופן הדרגתי ואפילו אם היה שונות בפיזור. בד"כ בקליניקה אנחנו חוצים את הכדור.

28/04/2019 | 12:29 | מאת: שירה

תודה על המענה. אז הבעיה היחידה היא השונות בפיזור? יש גם טעם מאוד מר כשחוצים , אבל אני מוכנה לסבול אותו לצורך הגמילה. בבית המרקחת היום שוב שאלתי והרוקחת אמרה שאם כתוב שאסור לחצות אז אסור. לכן אני שואלת שוב כדי להיות בטוחה שאיני גורמת לעצמי נזק חלילה. החומר עלול להזיק בדרך אל הקיבה? מה הסיבה שכתוב על העלון לצרכן שלא לחצות? ושוב תודה רבה על המענה. אתה עוזר לי מאוד.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי