הצליו בשליש אחרון ונגעתי בווחטרן פורטה בידיים.

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

31/03/2019 | 21:28 | מאת: הצילו!בילי ביקש שהאעשה לו מסאג' בגב עם וולטרן פורטה ועשיתימלו ואנמ בהיריוח שליש אחרון!

שלום רב לך.... לבעלימנתפס הגב והוא ביקש אעשה לו עיסוי בגב...אני בשליש האחרון...רק אחרי שסיימתי קראתי מה כתוב בעלון...כמובן שמיד שטפתי ידיים...האם זה מסוכן....

שלום, אכן יש להימנע משימוש או מגע עם התרופות האלה החל משבוע 28 להריון עקב סיכון לסגירה של דקטוס אריוזיס, אבל מכיוון שמדובר רק בכפות ידיים או אצבעות שנחשפו לתרופה ובמיוחד שהספיגה דרך העור הינה קטנה שיכולה להגיע על 6% אז אין דאגה במיוחד שגם שטפת את הידיים בזמן. בריאות שלמה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי