היפרקס למניעת דלקות חוזרות בשתן

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

31/12/2018 | 23:13 | מאת: יעל

שלום וברכה אני סובלת מדלקות חוזרות בשתן ברצוני לברר מס׳ נקודות לגבי היפרקס למניעת דלקת בשתן: 1. האם יש בעיה ליטול את התרופה למשך תקופה ארוכה ? מעל שנה ? זה מזיק לגוף ? 2. האם יש בעיה להפסיק אותה אחרי תקופה ממושכת ? תודה רבה

שלום, בד"כ אין בעיה עם הטיפול הממושך אבל יש דווחים שבמינונים גבוהים מעל ל- 8 גרם - Doses of 8 g daily for 3 to 4 weeks may cause bladder irritation, painful and frequent micturition, albuminuria, and gross hematuria

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי