תרופות אוגמנטין ודוקסילין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

28/12/2018 | 21:10 | מאת: אוראל

היי, עקב דלקת בשתן ככל הנראה נתנו לי לקחת פעמיים ביום למשך עשרה ימים אוגמנטין 870 ודוקיסלין 100. האם מותר לקחת אותם ביחד אחרי האוכל? יש בעיה עם לקחת את הכדורים ולאחר מכן לאכול מוצרי חלב- עוגה, עוגיות וכדומה... וכל כמה זמן צריך לקחת את הכדורים בשעות קבועות או בוקר וערב בשעות לא חייב סדירות?

שלום, רק לא הבנתי למה דוקסילין לזיהום בדרכי שתן ?!!! מבחינת השילוב הינו אפשרי כתרופות שלא מתנגשות, אבל מבחינת דוקסילין יש להפריד לפחות שעתיים ממוצרי חלב וכל מה שטעון +2, +3

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי